Zoeken
Projectlijst 0

AEG

AEG Solar Solutions GmbH is de ideale partner voor zowel commerciële als privé eindgebruikers. Bij alles wat de mensen van AEG® doen, streven zij naar de waarde van hun merk AEG®.

AEG Zonnepanelen

De zonnepanelen van AEG onderscheiden zich door hun kwaliteit en betrouwbaarheid. Door de hoge eisen die aan het merk AEG® worden gesteld, kunnen klanten er zeker van zijn dat de producten van AEG consequent renderen bij duurzame energieoplossingen. 

AEG Glas-Glas zonnepanelen

Door het gereflecteerde licht van verschillende installatie oppervlakten op te vangen, kunnen glas-glas zonnepanelen 10% tot 30% meer rendement genereren. 

 • Garantie - 30 jaar product garantie en 30 jaar prestatiegarantie

AEG Shingled ultra black zonnepanelen

De shingle technologie zorgt voor een maximale efficiëntie met een ultra zwarte uitstraling voor een extreem premium look.

 • Garantie - 25 jaar productgarantie en 25 jaar prestatiegarantie

AEG Mono halfcel zonnepanelen (M6 en M10 cellen)

De zonnepanelen van AEG met half-cut cellen zijn ontworpen om voor de meest efficiëntie installatieprestaties.

 • Garantie - 20 jaar productgarantie en 25 jaar prestatiegarantie

Bekijk het AEG zonnepanelen assortiment

AEG Omvormers

Met de lancering van de AEG omvormers: serie AS-IR en AS-IC streeft AEG naar een one-stop oplossing voor residentiële en commerciële klanten, die het AEG-merk van wereldklasse kunnen herkennen met hoge prestaties, kwaliteit en probleemloze energieproductie thuis of voor het bedrijfsleven.

AEG 1-fase omvormers

AEG 1-fase omormers onderscheiden zich door compactheid en gebruiksvriendelijkheid om te voldoen aan de behoeften van thuissystemen. Eenvoudige bediening en soepel onderhoud voor residentiële installaties en kleinere commerciële fabrieken. 

 • MONITORING - Via de AEG InverterControl-app en het webportaal kunt u profiteren van een geavanceerd bewakings- en beheersysteem op verschillende mobiele apparaten voor uw AEG-omvormer.
 • MAKKELIJK ONDERHOUD - De AEG enkelfasige omvormers zijn ontworpen om eenvoudig te worden geïnstalleerd en bediend. De belangrijkste functies van het product zijn gemakkelijk en eenvoudig toegankelijk via het LCD-scherm.
 • COMPACT FORMAAT - Dankzij het compacte formaat en het lichte gewicht zijn de AEG enkelfasige omvormers een perfecte match voor residentieel gebruik en kleinere commerciële installaties. 

AEG 3-fase omvormers

Flexible systeemconfiguratie- en bewakingsoplossingen voor residentiële en commerciële zonne-energie systemen zijn de onderscheidende kenmerken van AEG 3-fase omvormers.

 • VOLLEDIGE FLEXIBILITEIT - Met hun brede ingangsspanningsbereik bieden deze omvormers een hoge systeemplanningsflexibiliteit in termen van string.
 • VEILIGHEID - Dankzij de geïntegreerde intelligente DC-combiner en overspanningsbeveiliging voor veiligheid, systeemflexibiliteit en lagere kosten.
 • MONITORING - Via de AEG InverterControl-app en het webportaal kunt u profiteren van een geavanceerd bewakings- en beheersysteem op verschillende mobiele apparaten voor uw AEG-omvormer.

Bekijk het AEG omvormer assortiment

AEG energieopslag

Met de AEG energieopslag produceert en gebruikt u eigen opgewekte energie op uw eigen moment. De accu van AEG maakt het mogelijk om flexibel gebruik te maken van stroom uit een zonne-energie installatie. Gebruik is bijvoorbeeld mogelijk voor huishoudelijke apparaten, om aan het elektriciteitsnet te leveren of om op te slaan voor later gebruik.

Product eigenschappen

 • Geschikt voor AEG hybride omvormers
 • Parallelle aansluiting van maximaal 4 dezelfde batterijen
 • Monitoring via omvormer (baisoptie)
 • Extra batterijmonitoringsmodule beschikbaar
 • Geen extra apparatuur nodig voor een enkele verbinding. Bij het aansluiten van meerdere batterijen is de parallelle aansluitdoos vereist.

Bekijk het AEG energieopslag assortiment

Filters
Sorteren
Overzicht

Toevoegen aan een projectlijst

Selecteer eerst een projectlijst
Projectlijsten
Vul een projectlijstnaam in