Zoeken
Verlanglijst 0

Vacature Accountmanager Binnendienst

ACCOUNTMANAGER BINNENDIENST (32 – 40 uur)

Ben jij commercieel ingesteld en wil je bij een succesvolle en snelgroeiende organisatie aan de slag? Wil jij graag met jouw werk impact maken en bijdragen aan een duurzamere wereld? Dan is dit dé vacature voor jou.

DIT GA JE DOEN

Als Accountmanager Binnendienst ben je het eerste aanspreekpunt in het contact met onze klanten. Zo verwerk je telefonisch de orders en offertes, help je bij het inkoopproces en technische vraagstukken en voorzie jij hen van een passend advies. Je speelt daarbij in op allerlei uitdagingen die zich tijdens deze processen kunnen voordoen. De klant vertrouwt op jouw deskundigheid. Je denkt daarbij in oplossingen en je weet precies wie je op welke momenten moet informeren om de klant tevreden te houden. Je bent de schakel tussen verkoop, magazijn en onze klant. Daarnaast werk je de e-mails af, pak je je belmomenten voor relatiebeheer en houd ontwikkelingen bij in het CRM programma. Je werkt hierbij met moderne software. Tevens signaleer je marktontwikkelingen en heb je wekelijks overleg met je manager hoe we hier vorm aan kunnen geven. Je werkt op wisselende tijden volgens een vast te stellen rooster tussen 07.00 en 18.00 uur.

JOUW TEAM

Onze mensen bepalen ons succes. Je gaat aan de slag in een groeiend team dat overloopt van ambitie en enthousiasme. Informeel, slagvaardig en ondernemend. Het team heeft een enorme drive om bij te dragen aan onze groei. We hebben een echte aanpakkersmentaliteit. We werken hard maar weten altijd ruimte te vinden om het werkplezier hoog te houden. Je komt te werken in een dynamisch jong team van super betrokken en hulpvaardige collega’s.

OVER ONS

Wij zijn VDH Solar Groothandel B.V., dé groothandel voor zonnepaneel installateurs. We hebben een ruim assortiment zonnepanelen, omvormers, montagesystemen, ev-chargers, batterij-opslag en toebehoren. Wij leveren onze producten en diensten aan technische installatiebedrijven, projectontwikkelaars en professionals in de bouw- en vastgoedsector. VDH Solar levert uitsluitend gecertificeerde A-merken, die zich onderscheiden in duurzaamheid, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. Omdat juiste montage  van belang is, organiseert VDH Solar ook trainingen en workshops.

PAST DEZE VACATURE BIJ JOU?

Jij hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, staat stevig in je schoenen en kunt snel schakelen. Je werkt gestructureerd, resultaatgericht en nauwkeurig.  Maar je bent ook samenwerkingsgericht, mondeling communicatief vaardig en zorg je dat afspraken helder zijn.

Daarnaast vragen wij:

 • Opleiding op mbo-niveau
 • Administratief goed onderlegd
 • Ervaring in accountmanagement en in de zonne-energiesector is een pre
 • Affiniteit met techniek en beheersing van de Engelse en/of Duitse taal is een pre
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

Heb je (nog) geen mbo-opleiding en/of ervaring in de zonne-energiesector? Dat is geen probleem. Met jouw ondernemerschap, leergierigheid en uitstekende visie op sales leer je binnen no-time de kneepjes van het vak.

JIJ VERDIENT

Jij krijgt bij ons vrijheid, zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en de kans om uit te groeien tot een topper in je vak. En, voor niets gaat de zon op dat weten wij als geen ander. Reken daarom op een stevige beloning. Daarnaast kun je rekenen op:

 • Een salaris afhankelijk van leeftijd en werkervaring
 • 25 vakantiedagen op fulltime basis
 • Een goed bereikbaar en modern kantoor in Hazerswoude-Dorp met openingstijden van 07.00 uur tot 18.00 uur met ruime parkeergelegenheid
 • Een nette werkplek met moderne zit-/sta bureaus
 • De tijd en middelen om je te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak
 • Reiskostenvergoeding
 • Een contract voor bepaalde tijd met uizicht op een vast dienstverband
 • Een afwisselende functie, met nationale en internationale contacten
 • Vrijdagmiddagborrel om de week op een gezellige manier af te sluiten
 • Regelmatig leuke uitjes

VOEL JIJ DE ENERGIE?

Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie! Stuur jouw cv met korte motivatie naar solliciteren@vdh-solar.nl Voor meer informatie over deze vacature neem je contact op met Kaj Scholt, Sales Manager, via 0172-235 990 of kscholt@vdh-solar.nl. Voor vragen over de functie of over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Filiz Atalay, HR manager, via 0626699311.

Het selectieproces bestaat uit twee gesprekken met onder andere jouw toekomstig manager, collega’s uit het team en de HR manager.

Deze contactgegevens zijn bedoeld voor vragen van kandidaten en niet voor commerciële doeleinden.

Bekijk alle openstaande vacatures.

Filters
Sorteren
Overzicht