Zoeken
Projectlijst 0

Montagemateriaal

RVS Golfplaatbout fis systeem 7x110mm

Artikelnummer: 774390

Het bevestigen van het ValkPitched systeem op golfplaten daken wordt, naast de traditionele manier door middel van stokschroeven, nu ook mogelijk door gebruik te maken van golfplaatbeugels. Het voordeel van de golfplaatbeugel is dat deze kan worden bevestigd door gebruik te maken van de reeds bestaande bevestigingspunten van de golfplaten.
 
De golfplaatbeugel bestaat uit een kunststof en aluminium deel. Het kunststof deel bestaat uit een flexibel rubber, dat nauwkeurig aansluit op de radius van de golf en zorgt voor een waterdichte afsluiting. Dankzij de flexibiliteit en dikte van het kunststof deel kunnen kleine oneffenheden van de golf goed worden opgevangen. Bovenop het flexibele kunststof deel is een aluminium hoekbeugel geplaatst met speciale ronding in onderzijde, welke zorgt voor een sterke en degelijke verbinding met de dakschroef. Het aluminium deel is voorzien van een voorgemonteerde hamerkopbout, waaraan het Side++ profiel snel en eenvoudig gemonteerd kan worden.

De golfplaatbeugel is geschikt voor toepassing op bestaande en nieuwe golfplaten daken. De golfplaatbeugel combineert perfect met de Side++ profielen van het ValkPitched Clamp systeem.

In het geval de golfplaatbeugel niet met de bestaande golfplaatbouten vastgezet kan worden, is het mogelijk om deze te vervangen door dit “overmaatse” golfplaatbouten, artikel: 774390

Product specificaties
Algemene gegevens :
Merk Van der Valk
Land van herkomst Nederland
Productgarantie 10 jaar
Volle verpakking 100
*
*
*
*
*
Klanten die dit kopen, kopen ook...

ZWARTE tussenklem voor alu profiel - T30 -

ZWARTE tussenklem voor alu profiel - T30 -

ZWARTE kst einddop voor Side+ en trapezium profiel

ZWARTE kst einddop voor Side+ en trapezium profiel

ZWARTE eindklem voor alu profiel - T30 -

ZWARTE eindklem voor alu profiel - T30 -
Filters
Sorteren
Overzicht

web.addto.wishlist

Selecteer eerst een projectlijst
Projectlijsten
Vul een projectlijstnaam in