Zoeken
Projectlijst 0

1-Fase

De SolarEdge Energy Bank 10kWh batterij biedt verschillende voordelen en functionaliteiten:

  • Meer energie: Dankzij de gelijkstroomkoppeling wordt overtollige zonne-energie rechtstreeks opgeslagen in de batterij, zonder transformatieverliezen.
  • Geïntegreerde oplossing: Volledig geïntegreerd met het SolarEdge Home-ecosysteem, met één aanspreekpunt voor garantie, ondersteuning en training. Eenvoudige logistiek en bediening.
  • Snelle installatie: Plug & play-installatie met draadloze communicatie tussen omvormer en batterij. Snelle inbedrijfstelling dankzij SetApp, wat resulteert in minder installatietijd en minder bekabeling.
  • Extra veiligheidsvoorzieningen: Continue meting en bewaking van batterijstroom en -spanning. Ingebouwde multipoint-temperatuursensoren beperken het risico van oververhitting.
  • Schaalbare oplossing: Mogelijkheid om extra batterijen of batterijmodules aan te sluiten op basis van energiebehoefte. Start met één batterij en voeg meer toe naarmate de behoefte groeit.
  • Voordelen voor huiseigenaren: Vermindering van afhankelijkheid van het elektriciteitsnet, waardoor de woning dag en nacht op zonne-energie kan draaien. Opslag van zonne-energie overdag voor gebruik na zonsondergang. Mogelijkheid om meer batterijen toe te voegen voor een lagere ecologische voetafdruk en betere voorbereiding op stroomuitval.
Meer informatie over SolarEdge
Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

1-Fase SolarEdge Battery - Energy Bank 10kW

SolarEdge Battery - Energy Bank 10kW

1-Fase SolarEdge Energy Bank Branch Connector set

SolarEdge Energy Bank Branch Connector set

1-Fase SolarEdge Floor Mounting kit

SolarEdge Floor Mounting kit

1-Fase Solaredge Lifting handles battery

SolarEdge Lifting handles battery
Filters
Sorteren
Overzicht

Toevoegen aan een projectlijst

Selecteer eerst een projectlijst
Projectlijsten
Vul een projectlijstnaam in