Zoeken
Projectlijst 0

Remeha

Remeha is onderdeel van BDR Thermea Group die internationaal verwarmings- en warmwatersystemen produceert en distribueert. Remeha heeft het grootste cv-laboratorium van Nederland waar technische grenzen worden verlegd.

Remeha Elga Ace

Wij bieden u de Remeha Elga Ace: dé hybride warmtepomp met de beste prijs/prestatieverhouding in de markt. Hiermee kunt u uw klanten voorzien van een duurzame en efficiënte manier van verwarmen.

De Remeha Elga Ace werkt samen met elk merk cv-ketel en is de ideale oplossing voor het verduurzamen van bestaande woningen. Door gebruik te maken van de warmte uit de buitenlucht, wordt het huis op een duurzame manier verwarmd. Dit kan leiden tot wel 70% besparing op gasverbruik. Bovendien wordt de cv-ketel alleen nog ingeschakeld bij extreem koude dagen en voor het verwarmen van tapwater. Dit betekent dat de warmtepomp optimaal ingezet wordt en de cv-ketel nooit meer warmte produceert dan nodig is, dankzij het gebruik van OpenTherm.

Als installateur kunt u uw klanten de voordelen van de Remeha Elga Ace laten zien en hen helpen bij het maken van een duurzame keuze. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en beschikbaarheid van de Remeha Elga Ace en word een duurzame partner voor uw klanten.

Belangrijkste kenmerken van de Remega Elga Ace:

 • Eenvoudig te combineren met iedere HR cv-ketel, waardoor je je huidige cv-installatie kunt uitbreiden met een hybride warmtepomp zonder grote verbouwingen.
 • Kan worden toegepast in elke woning, ongeacht of de woning vloerverwarming dan wel radiatoren heeft.
 • Geplaatst zonder grote verbouwingen, waarbij de bestaande radiatoren niet vervangen of verplaatst hoeven te worden. De binnenunit wordt opgehangen naast de cv-ketel en de buitenunit van de warmtepomp wordt verbonden met de Elga Ace.
 • Buitenunits produceren geluid, maar de hoeveelheid is vergelijkbaar met dat van een vaatwasser of koelkast. Buiten-units worden steeds stiller en zijn vaak voorzien van een nachtstand.
 • Een duurzame woning neemt in waarde toe. De Elga Ace heeft energielabel A++ en kan tot wel 70% besparen op gasverbruik, waardoor het energielabel van de woning mogelijk met twee stappen verbetert.

Werking hybride warmtepomp

Een hybride warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van de woning. De cv-ketel wordt alleen ingeschakeld bij extreem koude dagen en voor het verwarmen van warm tapwater. Zo kunt u tot wel 25% besparen op uw energierekening.

De voordelen van de Remeha warmtepompen:

 • Besparing op energiekosten
 • Duurzame investering met gegarandeerde CO2-reductie
 • Optimale regeling van cv-ketel en hybride warmtepomp
 • Geschikt voor elke woning
 • Installatie in 1 dag
 • Overheidssubsidie: minimaal €2400,- ISDE-subsidie
Filters
Sorteren
Overzicht

Toevoegen aan een projectlijst

Selecteer eerst een projectlijst
Projectlijsten
Vul een projectlijstnaam in